Badass /BlacksoulMusic
Badass

Badass se sa opremom, odnosno pločama susreo vrlo rano- već sa deset godina, i to na školskim priredbama odnosno koncertima. Nakon četiri godine, od prvog susreta s pločama, počinje raditi na kutinskom RKM 101.4 radiju, kako bi dao svoj doprinos elektronskoj glazbenoj sceni, koja je te, 1994. godine, bila na svojim počecima. Njegova je emisija Supreme Funk FM, nekoliko godina kasnije, postala jedna od rijetkih veza Kutinske scene sa elektronskom glazbom. Sama ga je emisija dovela do kluba RAM, gdje je jednom mjesečno resident DJ, ali i do većeg broja nastupa. Magic Grooves, Essence, Back to the future 2000, Essential, Euphoria, odnosno Zagreb, Dubrovnik, Osijek, Maribor, Rijeka samo su neka od njih. Nakon svega ovoga, logičan je izbor bio Stylish u Aquariusu, i mjesto resident DJ-a. Sam će pak Badass, ljubiteljima ovakve glazbe, biti interesantan i sa svoje producentske strane. "Ivan Kapec Trio : Mirabile (blacksoul illegal jazz dub)", "Candice: Calendar Girl (blacksoul rmx)", "Faithless : Muhammed Ali (blacksoul rmx)", "Phonophunk : The Big Spliff (blacksoul deep dub)", "Elemental : Tempo velegrada (blacksoul deep mix)" tek je dio njegove produkcije. S te strane, očekuje ga i nekolicina izdanja pod Inozemnim labellima, prepoznatljiva Badass / Blacksoul stila, sa elementima jazza, housea, breaks-a, deepa te funka. Tomislav Badass Pasanec sastavio i izmiksao i pcchip ljetnu Off Lounge kompilaciju, za koju kaže da je dobio hrpu odličnih reakcija, što puno znači kako njemu, tako i nama u pcchip crew, ali je poticaj i za razvoj i status deephousea u Hrvatskoj. Uz to, Badass na svojoj www.blacksoulmusic.com stranici nudi svoje izvrsne mikseve na download. Statistike kažu da stranicu dnevno posjeti oko 500 ljudi iz cijelog svijeta, koji mjesečno downloadaju između 20 i 40 gigabajta mikseva. Site konstantno raste, u planu je puno stvari. Osim novih mikseva uskoro će svijetlo weba ugledati i redizajnirana stranica, Blacksoul Music Community s Label, Radio Show i Community sekcijama, uz pregršt novih informacija, mogućnošću slušanja izdanja online , kupnja mp3 izdanja i puno drugih featura.
Zbog posla, nastupi pomalo odlaze u drugi plan, premda dva ruta tjedno svira po Hrvatskoj, ali i po svijetu. No, produkcijskih noviteta ne nedostaje, Badass završava remix za Elemental, pjesma Prsti Jedne Ruke, završio je i remix za legendu Chicago housea, Johnny Fiasco ft. DJ Heather, The Soundz. Od originalne produkcije tu su hrpa EP-a koji konstantno izlaze, a trenutno je vrlo popularna ploča na francuskom labelu S-Sens, Something Is Wrong EP s remixom koji su napravili Alex Moran i LHK. Ono najbitnije, vlastiti album, Badass se nada završiti do 3 ili 4 mjeseca 2005. Album će biti easy listening , uz pretežno lounge , deephouse i jazzy zvukove.
Ako do sada ne znate zašto je Badass jedan od najboljih domaćih izvoznih proizvoda, provjerite na www.blacksoulmusic.com
19 Jan 2005 by DeeJay
1 comments

by Dusko @ 28 Jan 2005 01:43 pm
Istina!

name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews


// Copyright 2000 - 2006 Dražen Jurman. All rights reserved. \\